Vânzare polițe auto/non-auto

Daune Constanta este locul unde poți găsi cele mai avantajoase prețuri pentru asigurările RCA și cele facultative. Înțelegem că fiecare șofer vrea să beneficieze de cea mai bună protecție pentru vehiculul său, așa că punem la dispoziție un serviciu profesional de consultanță pentru a te ajuta să alegi asigurarea perfectă dintr-o gamă variată de oferte.

În procesul de înmatriculare a unui autovehicul, fie nou sau rulat, sunt multe etape prin care trebuie să treci. Din această cauză, Daune Constanta oferă consultanță și asistență în înțelegerea tuturor detaliilor legate de asigurarea auto și alte documente necesare pentru înmatriculare. Unul dintre aceste acte obligatorii este asigurarea RCA, care se emite fără număr de înmatriculare, pe baza seriei de șasiu a mașinii achiziționate. Asigurarea RCA este indispensabilă pentru orice șofer care conduce un vehicul înmatriculat în România și se ocupă de acoperirea costurilor cauzate de pagubele produse în caz de accident.

La Daune Constanta, te ajutăm să înțelegi necesitatea asigurării RCA. Primul motiv pentru care aceasta este importantă este respectarea legii. Al doilea motiv este protecția financiară pe care o oferă în cazul în care ești implicat într-un accident auto. În plus, șoferii care circulă fără asigurarea obligatorie RCA sunt pasibili de amenzi consistente și de alte costuri semnificative în cazul în care provoacă un accident.

Totuși, RCA nu acoperă daunele suferite de propriul vehicul în cazul unui accident pentru care ești responsabil. Pentru o acoperire mai completă, poți alege să închei și o asigurare facultativă Casco, care include o serie variată de riscuri ce pot afecta mașina ta. La Daune Constanta, îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege soluția cea mai potrivită pentru tine.

Asigură-te că ești pe drumuri în siguranță și că protejezi pe cei din jurul tău. Alege să îți închei asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie (RCA) la Daune Constanta. Suntem aici să te ghidăm în procesul de încheiere a unei asigurări RCA, indiferent dacă ești un șofer cu experiență sau abia ai început să conduci.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.