Tractare Gratuită în caz de Accident

Cu o prezență solidă pe piața de daune din orașul Constanța si adiacent în zona Dobrogea, societatea Daune Constanța oferă servicii cuprinzătoare în urma unui accident rutier. Suntem specializați în constatări daune auto și daune RCA, asigurându-ne că toate aspectele implicite într-un dosar de daună auto sunt tratate cu promptitudine și profesionalism.

Accidentele rutiere pot surveni când te aștepți mai puțin, iar aceasta este o realitate cu care mulți șoferi se confruntă zilnic în Constanța. Un accident rutier nu doar că este o experiență traumatizantă, dar poate și lăsa autovehiculul tău nedeplasabil. În acest sens, Daune Constanța intervine cu un serviciu gratuit de tractare a autovehiculelor, recuperând autoturismul direct de la locul accidentului și asigurând transportul acestuia până la service.

Ne deosebim prin faptul că oferim nu doar servicii de constatări daune auto și daune RCA, ci ne implicăm activ în întocmirea dosarului de daună, de la consultanța oferită la fața locului până la negocierile cu asiguratorii pentru a obține despăgubirile meritat. Autoturismul tău va fi transportat gratuit pe platformă către service, unde va fi reparat, iar tu nu vei avea de-a face cu bătăi de cap suplimentare.

În cazul unor accidente în Constanța, ai nevoie de o firmă pe care să te poți baza, cu o echipă dedicată de consultanți ce se ocupă de toate detaliile, inclusiv constatări daune auto și daune RCA, asistență la fața locului și negocieri cu compania de asigurări. Prin serviciile noastre complete, ne asigurăm că drumul tău continuă cât mai repede și fără probleme.

Daune Constanța este aici să te ajute 24 de ore din 24 și 365 de zile pe an. Indiferent de situația în care te afli, indiferent dacă autovehiculul tău nu mai poate fi deplasat sau nu mai respectă legislația rutieră, suntem alături de tine cu servicii de asistență rutieră, fără costuri suplimentare. Apelează cu încredere la serviciile noastre atunci când ai nevoie de ajutor pe drum.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.