Mașină Gratuită la Schimb

În calitate de lideri în industria daunelor auto la nivel local, Daune Constanta pune la dispoziția clienților o varietate de servicii esențiale. Ne-am construit reputația prin constatări eficiente de daune auto și rca, intervenind rapid și eficient în situații de accidente în Constanta sau în imprejurimi.

Suntem conștienți că timpul este valoros, iar odată ce vă confruntați cu un accident rutier în Constanta, ultimul lucru de care aveți nevoie este o procedură lentă de daune RCA. De aceea, Daune Constanta se angajează să deschidă dosarul de daună și să realizeze constatarea în doar 24 de ore, fără a fi necesară o programare prealabilă prin call center.

Pentru a face procesul cât mai ușor pentru dvs., oferim o mașină de înlocuire, dintr-o clasă similară sau inferioară cu autovehiculul avariat, pe perioada reparațiilor. Costurile sunt suportate de asigurator, conform poliței RCA. În plus, în situația nefericită în care mașina dvs. nu poate fi deplasată, oferim tractare gratuită de la locul accidentului cu o platformă autorizată.

Ne asigurăm că fiecare dosar de daune auto este gestionat cu maximă eficiență și transparență. În plus față de a vă oferi consultanță juridică pentru soluționarea rapidă a dosarului, vă decontăm direct daunele, astfel încât să puteți reveni pe drum cât mai curând posibil. Noi vă oferim soluții complete pentru a vă asigura o reparație corectă și în cel mai scurt timp posibil după producerea accidentului.

Ne mândrim cu abordarea noastră orientată către client și cu cunoștințele noastre solide despre procedura de daune RCA. Dacă accidentul a provocat doar daune materiale, noi vă consiliem și vă îndrumăm pas cu pas, oferindu-vă sprijin în fiecare etapă a procesului de deschidere a unui dosar de daună auto.

Conform Legii RCA, avem posibilitatea să vă oferim o mașină de înlocuire similară cu cea avariată, gratuit, pe perioada reparațiilor. Aceste mașini sunt furnizate de companii de închirieri auto autorizate, permițându-vă astfel să găsiți o mașină care se potrivește perfect nevoilor dvs.

În concluzie, cu Daune Constanta puteți conta pe un partener de încredere care vă va ajuta să traversați cu succes procedurile de daune auto. Ne dedicăm pentru a vă face experiența cât mai ușoară și mai puțin stresantă.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.