Disponibilitate 24/7

Acesta este un fapt binecunoscut: conducerea presupune riscuri. Din păcate, accidentele rutiere pot surveni în cele mai neprevăzute momente, chiar și într-un oraș liniștit ca Constanța. La Daune Constanta, înțelegem aceste provocări și suntem aici pentru a vă ajuta să treceti cu bine peste ele.

Oferim asistență 24h/7zile, pentru a vă asigura că sunteți sprijiniți în orice moment, indiferent de când are loc incidentul. De la prima notificare până la încheierea întregului proces, echipa noastră de experți în constatările daune auto și daune RCA vă va ghida pas cu pas. Vă asigurăm asistența imediată la locul accidentului, pentru a minimiza orice potențiale complicații.

Consilierii noștri de daune sunt partenerii de încredere ai oricărui șofer implicat într-un accident rutier. Am creat acest serviciu pentru a asigura posesorii de autoturisme cu cel mai bun suport în situații neplăcute, atunci când mașina lor este implicată într-un eveniment rutier. Serviciul nostru este disponibil non-stop, astfel încât să puteți accesa ajutorul de care aveți nevoie, oricând ar fi nevoie de acesta.

Înțelegem că, în calitate de șofer, petreci mult timp la volan și, din nefericire, accidentele pot fi parte a acestui efort. Dar nu trebuie să vă faceți griji. Cu echipa Daune Constanta alături de tine, orice situație poate fi gestionată mult mai ușor.

La Daune Constanta, vă oferim o gamă completă de servicii, de la asistență și programare, la întocmirea dosarului de constatare și notificarea asigurătorului. Fie că te confrunți cu accidente rutiere în Constanța, zona Dobrogea sau ai nevoie de ajutor pentru a naviga prin complexa procedură de daune RCA, suntem aici pentru a te susține. În plus, ne asigurăm că mașina ta este reparată în timp util și la standarde înalte, pentru ca tu să poți reveni pe drum cât mai curând posibil. Cu Daune Constanta, poți lăsa în urmă stresul accidentelor rutiere și să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important – drumul înainte.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.