Deschiderea Dosarului de Daună

Va aflați într-o situație de accident rutier în orașul Constanța sau in zona Dobrogea? Daune Constanta este aici pentru a vă asista în tot ceea ce privește procedura daune RCA și întocmirea dosarului de daună. Procesul de constatare și reparație poate părea complex, dar cu serviciile noastre, veți avea o experiență fără stres.

Pregătirea dosarului de daune poate fi complicată, de aceea Daune Constanta va pune la dispoziție un consilier dedicat, care vă va ghida pas cu pas în întocmirea dosarului de constatare. Consilierea și deschiderea dosarului de daună sunt aspecte esențiale ale serviciilor noastre. Ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important.

Serviciul nostru de daune Constanta se ocupă de programarea dvs. pentru deschiderea dosarului de daună, indiferent de societatea de asigurări, asigurându-se că nu există abuzuri din partea acestora. Dosarul de daună este esențial pentru a efectua reparațiile la mașină pe baza poliței de asigurare RCA a șoferului vinovat. Cu Daune Constanta, veți obține asistență deplină în acest proces.

Dosarul de daună cuprinde declarațiile ambelor părți, actele cerute de asigurator și o anexă cu poze cu pagubele. În baza dosarului, se realizează notele de constatare și autorizația de reparație, necesare pentru prezentarea la service. Asiguratorii au adesea o listă de service-uri agreate cu care colaborează, și echipa Daune Constanta vă va îndruma în alegerea corectă.

În momentul în care mașina este prezentată la service, se constată avariile și apoi se efectuează reparațiile. Factura emisă este trimisă direct la asigurator pentru verificare, iar dacă nu există nereguli, se face plata.

Pe parcursul întregului proces, echipa Daune Constanta se asigură că toate documentele sunt corect completate și depuse, oferindu-vă un serviciu de top în gestionarea oricărui accident rutier în Constanța.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.