Cuantificarea corectă a calculelor

Cu Daune Constanta, aveti la dispozitie un serviciu de calitate premium în domeniul daunelor auto, acoperind atât constatari daune auto cât și constatari daune rca. Potrivit legislației, vehiculul avariat poate fi reparat în orice service autorizat RAR, iar Daune Constanta asigură că întreaga procedură se desfășoară fără probleme, oferindu-vă o experiență fără bătăi de cap.

Beneficiati de o gama largă de servicii, inclusiv evaluarea corectă a daunelor, întocmirea dosarului de daună, reparații cu piese originale și chiar un vehicul de schimb în timpul reparațiilor. Oferim programări pentru constatări daune pentru toate companiile de asigurări, plus consiliere în constatarea daunelor și consultanță juridică pentru a asigura respectarea tuturor drepturilor dumneavoastră.

Dacă ați fost implicat în accidente rutiere în Constanta sau in zona Dobrogea, fără vătămări corporale sau deces, avem experiența necesară pentru a gestiona eficient fiecare situație. Fie că alegeți completarea unui formular de constatare amiabilă sau prezentarea la poliție în termen de 24 de ore de la producerea accidentului, Daune Constanta vă susține în fiecare pas.

Legislația reglementează cazurile de daună totală economică, când costurile de reparare a vehiculului depășesc valoarea acestuia pe piață. Noi vă oferim cuantificarea corectă a daunelor totale, asigurând un calcul real al valorii vehiculului. În această situație neplăcută, puteți alege între reparații sau despăgubire pentru dauna totală, astfel încât să primiți diferența dintre valoarea de piață a vehiculului și valoarea epavei.

De asemenea, dacă valoarea de despăgubire a mașinii avariate depășește 75% din valoarea de piață, atunci compania de asigurări va considera „dauna totală”. În astfel de cazuri, Daune Constanta se asigură că primiți suma corectă pentru dauna totală dacă decideți să vă valorificați epava la o entitate specializată în dezmembrare și reciclare a vehiculelor.

Alegând Daune Constanta, alegeți siguranța, transparența și profesionalismul în gestionarea oricărei situații de daună auto.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.