Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Serviciile Daune Constanta vă stau la dispoziție cu experiența vastă și profesionalismul necesar, asigurându-vă sprijin de specialitate în situația unui accident rutier. Prin serviciile noastre de constatare daune auto și RCA, oferim consiliere în toate etapele procesului de deschidere a dosarului de daună. Începând cu momentul producerii accidentului și până la soluționarea dosarului de daună, avem grijă ca dumneavoastră să primiți despăgubirea corectă, fie sub forma reparației vehiculului avariat, fie ca sumă de bani.

Având în vedere faptul că accidentele ușoare pot fi rezolvate printr-o înțelegere amiabilă, conform legislației din 2009, Daune Constanta pune la dispoziție experiența vastă a specialiștilor săi. Aceștia sunt gata să vă asiste cu sfaturi profesionale, facilitând repararea mașinilor prin polițele RCA sau CASCO. În cazul unui accident, menținerea calmului și comunicarea cu celălalt șofer sunt esențiale. Înțelegerea amiabilă poate economisi timp și evita proceduri complexe, oferind o cale eficientă de rezolvare a accidentelor rutiere minore.

În cazul unui accident în orașul Constanța sau în zona Dobrogea, nu trebuie să vă faceți griji. Daune Constanta oferă servicii de constatare daune auto adaptate nevoilor dumneavoastră. Colaborăm cu toate companiile de asigurări auto din România pentru a vă asigura o evaluare corectă, gestionarea dosarelor de daună, soluționarea eficientă și reparații complete ale vehiculului dumneavoastră.

Ne angajăm să ne ocupăm de întregul proces de constatare a daunelor, începând cu evaluarea inițială și până la închiderea dosarului. Echipa noastră autorizată analizează fiecare caz cu atenție, gestionează dosarele de daună pentru dumneavoastră, comunică cu companiile de asigurări și prezintă documentația necesară. Scopul nostru este de a vă oferi o soluționare cât mai rapidă și eficientă a daunelor suferite.

Consiliere, Constatare și Evaluare în caz de Accident

Recuperare Despăgubiri din Dosarul de Daună

Tractare Gratuită în caz de Accident

Mașină Gratuită la Schimb

Vânzare polițe auto/non-auto

Disponibilitate 24/7

Cuantificarea corectă a calculelor

Deschiderea Dosarului de Daună

Recuperarea Prejudiciului pentru Vătămare Corporală

Evaluatorul tău personal de daune în Constanța

Un telefon te desparte pentru a primi toate informațiile necesare referitoare la evaluarea daunelor auto.