CENTRU DAUNE AUTO

Oferim servicii complete

Fiind șofer, petreci o bună parte din timp în mașină, iar uneori accidentele sunt inevitabile, indiferent cât de mult ne-am dori să le evităm.

Cu toate acestea, nu trebuie să-ți faci griji atunci când ai la dispoziție o echipă specializată în acest domeniu.

Daune Constanta este un brand de referință în gestionarea dosarelor de daune și asigurări, aducând în prim plan o abordare specializată și etică în rezolvarea tuturor solicitărilor de despăgubire. Venim în ajutorul clienților atât pentru constatările daune RCA cât și pentru cele facultative (CASCO, HOME, RC, CMR etc.), asigurând un parcurs optim de soluționare a daunelor auto sau a altor tipuri de daune.

În cazul unui accident în Constanța sau in zona Dobrogea, echipa Daune Constanta este gata să intervină imediat, oferind asistență și consiliere încă de la momentul primei notificări. Ne ocupăm cu evaluarea, identificarea și calcularea daunelor, verificăm corectitudinea documentelor aferente daunei, gestionăm toate documentele necesare și ne asigurăm că întreg procesul de despăgubire se desfășoară în condiții corecte și transparente.

Din momentul accidentului rutier până la finalizarea dosarului de daună, clienții pot conta pe sprijinul nostru. Fie că este vorba de un accident minor sau de unul major, asigurăm procedura de daune RCA într-un mod eficient și fără complicații. Deschidem dosarul de daună în doar 24 de ore, direct, fără programare prin call center.

Punem la dispoziție mașină la schimb pe perioada reparației, decontare rapidă, directă și sigură, tractare gratuită de la locul accidentului și lucrări de reparație cu decontare directă de către asigurator. Toate reparațiile au garanție completă, iar piesele de schimb sunt originale și omologate RAR. În plus, oferim consultanță juridică în caz de daună și servicii de constatare daune auto non-stop.

Parteneriatele noastre cu companii de asigurare de top precum ALLIANZ-TIRIAC ASIGURĂRI S.A, ASIGURAREA ROMÂNEASCĂ-ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A inclusiv și inclusive societăți de regularizare a daunelor precum F.G.A. – Fondul de Garantare a Asiguraților, BAAR – Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, FVPS precum și multe altele, ne permit să oferim soluții complexe și fiabile pentru gestionarea daunelor.

Daune Constanta, cu o echipă de profesioniști specializați în domeniul auto, vă oferă nu doar servicii de calitate, ci și o experiență pozitivă și o colaborare fructuoasă pe termen lung. Suntem alături de dumneavoastră în cele mai dificile momente și vă asigurăm de suportul nostru total în gestionarea oricăror accidente din Constanța.

01

Constatare daune auto

Dacă ați fost implicat într-un accident rutier și aveți nevoie să inițiați un dosar de daune, singurul pas necesar este să ne contactați. Un expert va prelua dosarul dumneavoastră și va acționa pentru rezolvarea lui într-un interval de timp cât mai redus.

02

Întocmire dosar daună

Ne ocupăm de elaborarea dosarului de daună și de pregătirea tuturor documentelor necesare care însoțesc acest dosar, astfel încât să fie complet și coerent. Dosarul este depus cu rapiditate și tratat ca fiind de urgență la compania de asigurări, pentru a grăbi procesul de remediere a daunelor.

03

Mașină de schimb

Pe întreg intervalul în care mașina ta este în service pentru reparații, îți punem la dispoziție un vehicul de înlocuire, astfel încât să nu întâmpini dificultăți în deplasările tale cotidiene. Costurile asociate cu utilizarea autovehiculului înlocuitor sunt suportate integral de către compania de asigurări, conform prevederilor poliței tale RCA.