Constatare daune auto RCA și CASCO

Dacă te confrunți cu accidente rutiere în orașul Constanța sau in zona Dobrogea, Daune Constanța este aici pentru tine. Noi ne dedicăm timpul și expertiza pentru a face procesul de constatare a daunelor auto cât mai ușor și rapid posibil. De la primul telefon până la încheierea dosarului de daune auto, echipa noastră de profesioniști este pregătită să intervină.

De ce să ne alegi pe noi? În primul rând, te ajutăm să te programezi în cel mai scurt timp de la sesizarea daunei, oferindu-ți și consultanță pentru completarea dosarului de daune. În plus, dacă ai nevoie de reparații auto, poți programa vizita la service în aceeași locație, asigurându-ți astfel o experiență cât mai fără stres.

Deoarece înțelegem importanța mobilității, oferim mașini la schimb pe perioada reparației. Pentru noi, calitatea reparațiilor este esențială. De aceea, promitem că reparațiile minore vor dura aproximativ 2 zile, iar cele mai complexe, până la 5 zile. Toate acestea în timp ce beneficiezi de posibilitatea de a urmări online evoluția reparației.

În cazul unui accident auto în Constanța, recomandările noastre sunt clare: nu intra în panică, verifică polițele de asigurare și notifică dauna auto cât mai curând posibil. Noi te vom asista în toată această procedură de daune RCA, pentru a te asigura că toate documentele sunt în regulă și că primești compensația corectă.

Procesul de constatare a daunelor în Constanța nu ar trebui să fie o corvoadă. La Daune Constanța, facem tot posibilul să îți facem viața mai ușoară după un accident rutier, de la decontarea rapidă, directă și sigură, până la tractarea gratuită de la locul accidentului și repararea autovehiculului cu piese originale, omologate RAR. Și mai mult, toate reparațiile noastre au garanție completă.

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru gestionarea daunelor auto în Constanța, contactează-ne azi și lasă experții noștri să te ajute. În plus, suntem disponibili non-stop pentru constatări de daune auto. Alege Daune Constanța – inspectorul tău personal de constatare daune.

10+

Ani de experiență

100%

Rată de succes

3659

Mașini reparate în 2022

9+

Societăți de asigurare